Gaver

Søtsaker passer seg alltid som gave, enten det er til ansatte, familie eller venner.

Hos Dropsen finner du alt du kan tenke deg av gaveidéer og vi pakker alltid inn gavene du handler hos oss enten den er liten eller stor.

Du for eksempel bestille godteposer til barneselskap, ferdigpakkede påskeegg eller gaveinnpakninger til bryllup, konfirmasjon eller julegave til dine kollegaer.

En av våre klare favoritter er konfektbiter fra våre tempererte konfektdisker. Her kan du selv plukke ut favorittene til den heldige.

Vi selger også gavekort i
butikkene våre!

Bryllup

Vi har et bredt utvalg av sjokolade og søtsaker som passer perfekt til bryllup, enten det er som gave til brudeparet eller gjestene, eller som delikate godbiter å nyte under selve feiringen

Bedrift

Vi forstår viktigheten av å imponere kunder, ansatte og forretningspartnere med gaver som er både delikate og minneverdige. Vårt utvalg av sjokolade og søtsaker tilbyr en perfekt balanse mellom kvalitet, smak og presentasjon for å sikre at bedriftsgaven blir verdsatt og husket i lang tid fremover.

Barnebursdag

Godteposer er et høydepunkt i en hver barnebursdag. Vårt utvalg av godterier og søtsaker vil vær emed å gjøre barnebursdagen ekstra spesiell og søt. Med stort utvalg smågodt er det bare å velge og vrake.

Gave til vertskapet

Sjokolade og godteri er en hyggelig gest som kan bringe glede og sødme til verten eller vertinnen. Det viser at du setter pris på deres gjestfrihet!  De fleste vil sette pris på å få en søt gave som de kan nyte enten umiddelbart eller senere.

Jul

Julegaver med sjokolade og søtsaker er alltid en populær og velkommen gave i julen. Vårt utvalg av sjokolade- og søtsaksgaver er nøye utvalgt for å gi en festlig og søt opplevelse til mottakerne. Uansett hvem du ønsker å glede i julehøytiden, vil en gave med sjokolade og søtsaker definitivt spre varme og glede.

Påske

Påskeegg, sjokolade og påskeharer er en viktig del av påsketradisjonen og gir en ekstra søt og festlig touch til denne høytiden. Enten du ønsker å gi en påskegave, dekorere påskebordet eller glede deg selv med søtsaker i påsken, vil vårt utvalg av påskeinspirerte godterier være en perfekt match for å skape en magisk og smakfull påskeopplevelse.

Bestill gave fra Dropsen
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Privat eller bedrift?
Jeg ønsker å ta kontakt i forbindelse med
Kort beskrivelse